torsdag den 6. november 2008

Nye bøger vælter ind

Nye bøger vælter ind, fordi vi både har købt ind på Amazon.uk og i sidste uge var Lone og Elin i de store københavnske boghandlere. Så hvad skal jeg tage fat på og gøre reklame for?

Hvad med en tyk historisk krimi : C. J. Sansom: Revelation. Den foregår i Englands 1500-tallet hvor Shardlake arbejder med sager om seriemord, hekserianklager og en religiøs galning. Hvis du følger med i DR's serie (Sex, løgn og intriger) om Henrik VIII, så vil denne bog være lige noget for dig!

Forfatteren til Fight club - Chuck Palahniuk har også skrevet Survivor, som handler om flykapring, selvmord, kulter og Messias

Philip Roth : Indignation hvor den 19årige Marcus Messner, søn af en slagter i Newark, er skrækslagen for at blive indkaldt til hæren og dermed Koreakrigen. Han flygter til college, hvor han bliver involveret med en ung skrøbelig kvinde. Roth er kendt for sine præcise psykologiske skildringer og en lidt melankolsk stemning

Der bliver større og større interesse for dark fantasy genren - så vi har købt den fremragende serie af Faith Hunter om 'neomagen' Thorn St. Croix der i al hemmelighed bor blandt menneskene.

Og så selfølgelig en hel masse kærlighed- og chick lit bøger - også mange som ikke findes på dansk!

Spændingsromaner: alle bøgerne om Jack Reacher - Lee Childs helt, kan nu lånes. Hidtil er kun 3 titler oversat til dansk - mærkeligt, for de er alvorligt underholdende! Men sådan er de danske forlag ofte - de starter med et par stykker og følger ofte ikke op, selvom bøgerne er meget populære.

Ellers brug basen til at kikke og ikke mindst, kik på vores udstillinger - vi er seriøst ved at drukne i bøger ;-)
Hilsen Susanne - bookaholic






Ingen kommentarer: